Saam Hoek van Holland

Reserveren voor Saam Hoek van Holland is mogelijk online, telefonisch of via de mail. Uw reservering kunt u mailen naar: info@restaurant-saam.nl of u kunt bellen naar 0174 – 84 80 10.

Met uw reservering helpt u ons, maar ook uzelf. Als we zien dat er veel gasten komen zetten we extra mensen in de keuken en in de bediening. Zodat alles soepel verloopt en we ook op drukkere momenten alle aandacht voor u als gast hebben.

Speciale wensen? Omdat u met een groepje vrienden of collega’s wilt komen eten? Of vanwege dieetvoorschriften? Aarzel niet, maar bel ons op!

Saam Hoek van Holland: 0174 – 84 80 10
Saam onder de Molen: 015 – 310 61 60

Samen komen we er altijd uit!

In het hart van het (boodschappen)centrum Hoek van Holland is de eerste locatie van Saam gevestigd. Vanaf november 2017 is de ijssalon -en lunchroom Bellagio uitgebreid met het concept ‘Pannenkoeken en Schnitzels’ en heeft dit de naam “Saam” gekregen. In de daaropvolgende jaren is dit concept uitgebreid met een heerlijke kipsaté, varkenshaas medaillons, sliptong en knoflookgamba’s en zijn pannenkoeken en schnitzels al lang niet meer de enige specialiteit.