Saam onder de Molen

Reserveren voor Saam onder de Molen is mogelijk online, telefonisch of via de mail. Uw reservering kunt u mailen naar: info@saamonderdemolen.nl of u kunt bellen naar 015 – 310 61 60. Online reserveren kan tijdelijk nog via http://www.devang.nl

Met uw reservering helpt u ons, maar ook uzelf. Als we zien dat er veel gasten komen zetten we extra mensen in de keuken en in de bediening. Zodat alles soepel verloopt en we ook op drukkere momenten alle aandacht voor u als gast hebben.

Speciale wensen? Omdat u met een groepje vrienden of collega’s wilt komen eten? Of vanwege dieetvoorschriften? Aarzel niet, maar bel ons op!

Saam Hoek van Holland: 0174 – 84 80 10
Saam onder de Molen: 015 – 310 61 60

Samen komen we er altijd uit!

Met het overnemen van restaurant de Vang heeft Saam zijn tweede locatie geopend. In deze vestiging in Nootdorp kunt u niet alleen genieten van de gastvrijheid van het team, het heerlijke eten geserveerd door onze keuken maar ook van het prachtige uitzicht op de Nootdorpse IJsclub met daarachter de Dobbeplas. Kijkt u daarna over uw schouder ziet u de prachtige, nog werkende, Korenmolen de Windlust. De combinatie van prachtige, groene uitzicht op de Dobbeplas en de Molen kunt u terecht voor een pitstop in uw fietstocht, een kop koffie of heerlijke lunch of diner.