Tess & Ties

Tess en Ties zijn de mascottes van SAAM. Het zijn ware kindervrienden die samen leuke avonturen beleven. En ze hebben elk hun eigen pannenkoek op onze kaart!

De vriendschap tussen dit tweetal bestaat al heel lang. Het begon op de dag dat Tess in de wei lag en trek kreeg in pannenkoek. Op dat moment zag ze Ties de beer. Hij scharrelde tussen de bomen aan de rand van de wei. Als beren goed broodjes kunnen smeren, dan kunnen ze vast ook wel pannenkoeken bakken, bedacht Tess. En dat klopte. Sindsdien zijn ze dikke vrienden.

Ties is beresterk en heeft altijd berenhonger. Hij heeft álle pannenkoeken van onze kaart (meer dan 35 verschillende!) al eens geproefd, zegt ie. Maar zijn favoriete pannenkoek is met spek.

Tess heeft eigenlijk maar één pannenkoek die ze altijd bestelt, dat is die met kaas. Verder is ze dol op chocolade, maar alleen melkchocolade, dat snap je wel!

Op de toetjes-kaart van SAAM kom je Tess en Ties tegen met hun eigen ijsje. Het Tess-ijsje bestaat uit één bolletje ijs, slagroom en SMARTIES. Het Ties-ijsje is, je raadt het al, dubbel zo groot en bestaat uit twéé bolletjes ijs, slagroom en SMARTIES. Aan die ijsjes kun je nog lang terugdenken, want je krijgt ze in een leuke beker die je mee naar huis mag nemen!

Genoeg redenen om ons familie restaurant in Hoek van Holland te bezoeken.